Právě vysíláme

Petice za vyhození Amber Heard z Aquamana nasbírala miliony podpisů. Jaká herečka by ji měla nahradit?

1. června 2022 13:58
Petice za vyhození Amber Heard z Aquamana nasbírala miliony podpisů. Jaká herečka by ji měla nahradit?

Nad herečkou Amber Heard se stahují mračna. Její role ve filmu Aquaman 2 byla kvůli probíhajícímu sporu značně omezena. Fanoušci žádají aby byla herečka zcela přeobsazena.

Zdá se, že po soudní bitvě s Johnnym Deppem bude Amber Heard ráda, pokud najde vůbec nějakou práci v branži. Fanoušci hojně podepisují petici, ve které požadují, aby společnost Warner Bros vyřadila Amber Heard z role královny MeryAquamana 2. 

Petice překonala 4,4 milionu podpisů. Autoři v ni tvrdí, že Heard byla odhalena a usvědčena jako domácí násilník Johnnyho Deppa během jejich bouřlivého soudního sporu. Pokud petice dosáhne 4,5 milionu podpisů, stane se jednou z nejvíce podepsaných petic na Change.org. Přichází v době, kdy se porota radí ohledně verdiktu v soudním sporu Deppa a Hearda ohledně pomluvy. Právní zástupci herce již několikrát prokázali herečky lži a fanoušci jasně stojí na straně Jacka SparrowaPirátů z Karibiku.

Role Amber byla již v průběhu let značně okleštěna. „Bojovala jsem opravdu tvrdě za to, abych zůstala ve filmu. Nechtěli mě v něm. Dostala jsem novou verzi scénáře, ve které mě vystřihli ze dvou scén, v nichž jsem se původně měla objevit,“ uvedla herečka s tím, že se o tom dozvěděla třetí den mediálně propíraného soudního procesu. Ve zmíněné petici však příznivci Aquamana stále bojují o to, aby ve snímku nebyla vůbec.

Amber Heard v roli královny Medy

Fanoušci mají jasno

Podle fanoušků by měla vystřídat Amber Heard krásná herečka Blake Lively, která by mohla být skvělou volbou. Blake Lively si můžete pamatovat z oblíbeného seriálu Super drbna nebo filmů Divoši, Věčně mladá nebo Sesterstvo putovních kalhot. I když byla role Amber prozatím ve fantasy snímku jen značně seškrtaná, jaká bude její budoucnost zatím nejisté. V hollywoodském světě není nikdy nic jisté a stát se může cokoliv.

Blake Lively

Celý svět nyní netrpělivě čeká na verdikt sedmičlenné poroty, který by měl zaznít každým dnem možná i hodinou.

 

Články, které by tě mohly zajímat