Právě vysíláme

PIERCE BROSNAN si myslí, že je načase, aby JAMESE BONDA ztvárnila žena! Proč?

10. září 2019 13:10
PIERCE BROSNAN si myslí, že je načase, aby JAMESE BONDA ztvárnila žena! Proč?

Irský herec v rozhovoru pro server The Hollywood Reporter přiznal, že si přeje, aby novou tváří legendární postavy Jamese Bonda byla žena. Jaké k tomu má odůvodnění?

Je čas na změnu

„Posledních 40 let ztvárnili roli Jamese Bonda pouze chlapi,“ uvedl Brosnan, „kluci, uhněte stranou a dejte šanci nějaké ženě! Myslím si, že je čas na strhující a skvělou změnu.“

Šestašedesátiletý herec si roli fiktivního agenta ve službách Jejího Veličenstva zahrál ve čtyřech filmech od roku 1995 až po roku 2002. Dodnes patří Brosnan mezi nejoblíbenější herce, kteří se této role kdy ujali a fanoušci jeho názory berou vážně. Rodák z irského města Drogheda popsal svůj vztah k ikonické roli takto:James Bond má určité uznání a jsem velmi hrdý na to, že jsem ho mohl ztvárnit. Lidé se mě na něj budou do smrti ptát, ale je to součást té role. Je to milovaná postava.“

Pierce Brosnan jako James Bond

Pierce Brosnan jako James Bond

Ačkoliv Brosnanův názor určitě potěší liberálnější fanoušky slavného agenta, studio E.ON Productions, jež se o bondovky stará, zatím žádnou novinku týkající se změny pohlaví hlavní postavy nechystá. Slavné studio aktuálně dokončuje novou bondovku No Time To Die, která vyjde 3. dubna příštího roku. Další novinky o případné změně pohlaví Jamese Bonda se zřejmě dozvíme až následně.

Nastal čas, aby James Bond změnil pohlaví? Ohrozí tato změna podstatu legendárních bondovek? Napište nám váš názor do komentářů!

Zdroj: The Hollywood Reporter, CNN, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat