Právě vysíláme

Po 27 letech fanoušci Přátel odhalili chybu. Zaznamenali jste ji?

11. února 2021 14:10
Po 27 letech fanoušci Přátel odhalili chybu. Zaznamenali jste ji?

Přátelé patří již 27 let k nejoblíbenějším sitcomům všech dob. Ačkoliv jeho natáčení skončilo už v roce 2004, fanoušci seriálu jsou schopni i po takové době objevit chyby nebo detaily, které jim doposud unikaly.

Uživatelka TikToku odhalila chybu v 18. epizodě 8. série s názvem Chlap s chutí do života.  Herec Elliott Gould, jenž v sitcomu ztvárnil Jacka Gellera, otce Rosse a Moniky, je v jednom záběru nahrazen jiným hercem.

 

Během epizody se hlavní postavy seriálu Přátelé účastní oslavy 35. výročí svatby Gellarových. Ti se na ní dozvědí, že se Ross a Rachel tajně vzali. Jedna z fanynek sitcomu nyní po letech našla ve scéně chybu. V jednom ze záběrů se totiž místo Jacka nachází zcela jiný člověk. Dotyčný muž navíc není jeho představiteli Gouldovi ani trošku podobný.

„Co to je? Tolik let jsem fanynkou Přátel a nikdy jsem si toho chlapíka nevšimla,“ divila se fanynka, která chybu objevila, na TikToku.

 

Podle Digital Spy existuje jednoduché vysvětlení. V době tvorby Přátel se točilo v poměru 4:3, zatímco dnes se standardně natáčí v poměru 16:9. Fanoušci dnes tedy sledují širokou verzi programu a vidí všechny předměty a postavy, co byly mimo záběr a neměly být vidět.

K podobné chybě došlo v 11. epizodě 2. série s názvem Neočekávaná svatba. V ní se Ross při předávání jejich syna dozví, že jeho ex-manželka Carol si bude brát svou přítelkyni Susan. Dítě je na scéně viditelné nejprve s blond vlasy. V dalším záběru má vlasy mnohem tmavší.

Zdroj: Super

Články, které by tě mohly zajímat