Právě vysíláme

Po Ordinaci v růžové zahradě bude nový lékařský seriál plný hvězd

16. prosince 2020 13:10
Po Ordinaci v růžové zahradě bude nový lékařský seriál plný hvězd

Po dlouhých 15 letech skončí seriál Ordinace v růžové zahradě. Fenomén Televize Nova přinese na jaře úplně poslední řadu. Postupně prosakují informace, který seriál Ordinaci nahradí a kdo si v něm zahraje.

Ordinací v růžové zahradě prošla řada českých herců. Stálicí seriálu je například Petr Rychlý, který hraje postavu doktora Mázla už od prvního dílu. Ordinace v růžové zahradě už na obrazovkách finišuje.

Seriál, který Ordinaci nahradí, bude plný hereckých hvězd. Lékařky si zahrají Aňa Geislerová i její mladší sestra. Herečka Aňa Geislerová přiznala, že momentálně točí seriál z lékařského prostředí pro Televizi Nova„Točíme se ségrou a maminka má radost, že jsou z nás doktorky,“ prozradila Aňa Geislerová pro Super.cz, že se objeví se sestrou Ester Geislerovou v novém seriálu, který na obrazovkách nahradí fenomén Ordinace v růžové zahradě.

Aňa Geislerová

V Ordinaci si dříve zahrál i herec Karel Heřmánek, který nyní natáčí opět o seriál z nemocničního prostředí pro TV Nova. „Jestli budu zase doktor, to už vám neprozradím,“ prozradil Karel pro pro Super.cz.

Karel Heřmánek

Zdroj: Super

Články, které by tě mohly zajímat