Právě vysíláme

Podcast Psychologie filmu prozradil, která kniha inspirovala vznik Hvězdných válek!

19. srpna 2020 15:15
Podcast Psychologie filmu prozradil, která kniha inspirovala vznik Hvězdných válek!

Která kniha byla pro George Lucase hlavním zdrojem inspirace před natáčením slavné filmové série? Jak probíhalo natáčení snímku Tenkrát v Hollywoodu od Quentina Tarantina? To vše a mnohem víc vám prozradí tyto filmové podcasty!

Zajímají vás pikantnosti ze světa filmu? Tyto tři podcasty vám prozradí vše ze zákulisí velkých filmových projektů posledních let. Snad vás při tom i trochu pobaví!

Imperial Pod

Podcast o všem novém ze světa filmu, her, seriálů a komiksů. Tento díl je o horkých filmových novinkách, novém PlayStationu, všech sériích Lucifera, Německém hitu Dark nebo muzikálu Hamilton. Dále se dozvíte detaily o nové Batwoman či filmu Havel. Proberou se také drby z natáčení nových filmů.

Podcast Imperial Pod si můžete pustit na Youradio Talk.

Psychologie filmu

Pokud vás zajímá, jakou roli hraje v kultovních filmových klasikách psychologie, jste na správném místě. Ponořte se s námi do světa filmu a odhalte, co stojí za chováním a charakterem vašich oblíbených filmových postav.

George Lucas by nikdy nedokončil scénář ke Star Wars, kdyby si nepřečetl knihu Tisíc tváří hrdiny. V této epizodě Psychologie filmu se dozvíte, co mají všechny hrdinské příběhy společné a jak se to promítá v cestě Luka Skywalkera.

Co by například na Star Wars řekl psychoterapeut Carl Jung?

Cinermakův filmový podcast

Výživný pokec o filmu Tenkrát v Hollywoodu, Quentinu Tarantinovi a dalších tématech týkajících se tohoto filmu. Epizodu o snímku, který vyhrál dva Oscary, si můžete pustit na Youradio Talk.

Zdroj: Youradio Talk, Instagram, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat