Právě vysíláme

Podívá se Vin Diesel do vesmíru? Tvůrci představili další trailer nového dílu Rychle a zběsile

17. dubna 2021 14:10
Podívá se Vin Diesel do vesmíru? Tvůrci představili další trailer nového dílu Rychle a zběsile

Rychle a zběsile po roce míří na televizní obrazovky. Film, který měl vyjít už v květnu minulého roku, nakonec bude debutovat až 25. června, a jeho tvůrci nyní fanouškům představili druhý trailer.

Devátý díl úspěšné série Rychle a zběsile slibuje bratrovražedný souboj Johna Cena v roli Jakoba Toretta, mladšího sourozence Vina Diesela. V dalších rolích se objeví Charlize Theron, která si v posledním díle zahrála hlavní záporačku, Tokio Drift nebo Helen Mirren.

V novém traileru tvůrci na film lákají demolicemi aut, explozemi, podivnými hrátkami s magnety i pohledem na lidi ve skafandrech v Pontiac Fiero. Zdá se tedy, že se hlavní postavy vypraví do vesmíru.

Ačkoliv se o tom dlouho spekulovalo, devátý díl Rychle a zběsile by neměl být posledním. Studio Universal má v plánu natočit také desáté a jedenácté pokračování úspěšné série. A vzniknou údajně i další spin-offy.

Nový díl Rychle a zběsile zamíří do kin 25. června 2021, tedy o více než rok později, než bylo plánováno. Premiéra byla odložena kvůli pandemii koronaviru, s představením filmu však už vydavatel nechce déle čekat.

Zdroj: The Verge, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat