Právě vysíláme

Pokračování Sexu ve městě má druhý trailer. Odhaluje, jak se daří hlavním hrdinkám

2. prosince 2021 12:10
Pokračování Sexu ve městě má druhý trailer. Odhaluje, jak se daří hlavním hrdinkám

Chystané desetidílné pokračování Sexu ve městě má druhý trailer. Odhaluje, jak se hlavním hrdinkám daří v osobních životech. V ukázce se objevují jak ony, tak jejich manželé a další postavy.

HBO Max přichází s novým trailerem k pokračování Sexu ve městě. Novou desetidílnou sérii uvede pod názvem And Just Like That, fanoušci seriálu se mohou těšit na všechny známé postavy kromě Kim Cattrall. Ta se rozhodla natáčení nezúčastnit. Své role si však zopakují Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Maro Cantone nebo Evan Handler.

Z nové ukázky vyplývá, že jsou všechny tři hlavní postavy stále vdané. „Pan Božský“ líbá Carrie a říká jí, že si vzpomíná, jak nechala své svetry v kamnech. Podcaster Che Diaz se zase v seriálu Carrie ptá, kdy naposled masturbovala na veřejnosti. „Od té doby, co Barney zavřel, ne,“ odpovídá mu.

Premiéra první epizody je plánovaná na 9. prosince. Scénář napsal Michael Patrick King, stejně tak díl a další dva nadcházející režíroval. HBO Max bude pokračování Sexu ve městě vysílat bez vánoční přestávky, na nové díly se tak diváci mohou těšit také o svátcích. Odvysílání poslední epizody je plánované na 3. února.

Sex ve městě vznikl pod taktovkou scénáristy Darrena Stara, který vycházel z knihy se stejnojmenným názvem. Na televizních obrazovkách běžel seriál mezi léty 1998 a 2004, o čtyři roky později byl natočen navazující film.

Články, které by tě mohly zajímat