Právě vysíláme

Poprvé od soudu s Amber točí Johnny Depp film. Jaká bude jeho další role?

11. srpna 2022 14:11
Poprvé od soudu s Amber točí Johnny Depp film. Jaká bude jeho další role?

Johnny Depp se po dlouhém soudním procesu s bývalou ženou Amber Heard konečně vrátil do práce a znovu natáčí. Tentokrát si zahraje francouzského šlechtice.

Depp po vyhraném soudním procesu vyrazil na turné s kytaristou Jeffem Beckem a zavítal i do České republiky. V těchto dnech se ovšem nachází ve Francii a poprvé od soudu s Heard natáčí film.

Johnny ztvární jednu z hlavních rolí ve filmu s názvem Jeanne du Barry. Zahraje si francouzského krále Ludvíka XV., který ve Francii vládnul 59 let. Ke konci panování byl ovšem obviněn z korupce a zhýralosti a zemřel jako velmi nepopulární král. Režie filmu se ujala francouzská herečka a filmařka vystupující pod jménem Maïwenn. Ta si i zahraje milenku Ludvíka XV. Natáčení bude probíhat ve Francii celkem 11 týdnů.

Když Amber Heard obvinila Johnnyho Deppa z domácího násilí, slavný herec přišel o několik filmových rolí a Hollywood se k němu otočil zády. Jelikož ale Depp ostře sledovaný soudní spor vyhrál a Amber byla v mnoha ohledech označena za lhářku, jeho kariéra zdá se může pokračovat. Otázkou ovšem zůstává, zda se Johnny vrátí k velkým komerčním projektům, nebo bude dávat přednost nízkorozpočtovým snímkům.

Johnny Depp ve své nové roli

Články, které by tě mohly zajímat