Právě vysíláme

Potvrzeno: Batman s Robertem Pattinsonem dostane druhý díl

29. dubna 2022 12:10
Potvrzeno: Batman s Robertem Pattinsonem dostane druhý díl

Film Batman dostane druhý díl. Oficiálně to potvrdila společnost Warner Bros, která zároveň uvedla, že i tentokrát se v roli hlavního hrdiny objeví Robert Pattinson. Režírovat snímek pak bude režírovat Matt Reeves.

Ačkoliv byly již dříve potvrzeny dva seriálové spin-offy, odpovědi „ano“ na otázku: „Dostane Batman pokračování?“ se fanoušci slavného Batmana dočkali až nyní. Společnost Warner Bros navíc potvrdila, že se v jeho roli znovu objeví Robert Pattinson, účast dalších herců zatím drží v tajnosti. Očekávat však lze minimálně Zoë Kravitz alias Catwomen.

Více detailů zatím prozrazeno nebylo, snad pouze to, že režie se stejně jako u prvního dílu ujme Matt Reeves. Aby společnost fanoušky alespoň nějak potěšila, rozhodla se zveřejnit vystřiženou scénu s Batmanem a Jokerem, jenž se v závěru filmu seznámil s Hádankářem, jehož si zahrál Paul Dano.

V prvním díle zápasil Batman s nejistotou ohledně své rodinné historie i postavením ke městu Gotham. Významnou roli si v něm zahrála Catwoman, s níž akční hrdina na jednu stranu soupeřil, na druhou se s ní postupně sbližoval. Základní linka byla opřena právě o vztah mezi nimi.

Od uvedení filmu v českých kinech se Batman tři týdny držel na první příčce návštěvnosti. Během této doby bylo díky němu utrženo bezmála 30 milionů korun. Od té doby se však částka jistě navýšila.

Články, které by tě mohly zajímat