Právě vysíláme

Potvrzeno: Brad Pitt a Jennifer Aniston jsou opět spolu

1. dubna 2021 9:10
Potvrzeno: Brad Pitt a Jennifer Aniston jsou opět spolu

Už je to rok, co se Hollywoodem šušká, že Brad Pitt znovu tvoří pár s Jennifer Aniston. Nyní už je spekulacím konec. Pár potvrdil návrat, na který fanoušci roky čekali.

Brad Pitt a Jennifer Aniston byli kdysi americkým „zlatým vejcem“. Dali se dohromady, když byli oba na vrcholu svých kariér, a podobně jako třeba Beckhamovi se rychle stali jedním z nejfotografovanějších a nejoblíbenějších párů světa.

Brad Pitt a Jennifer Aniston

Ikonický pár se rozvedl v roce 2005 kvůli nevěrnému Bradovi, který se dal dohromady s hereckou kolegyní Angelinou Jolie při natáčení filmu Pan a paní Smithovi. Jennifer se od té doby nikdy neprovdala a veškeré její vztahy dříve či později skončili. Zatímco oscarový herec byl s Angelinou Jolie od roku 2005 až do roku 2016. Mají spolu celkem šest dětí z toho tři adoptivní. Vzali se v roce 2014 a dva roky po svatbě Angelina podala žádost na rozvod.

Angelina Jolie a Brad Pitt

Návrat roku

První spekulace velkého návratu vznikli už před rokem na udílení cen Screen Actors Guild Awards. Tam hvězdný pár načapali paparazzi. Jen v zákulisí Bradovi gratulovala k získání trofeje a Brad svou exmanželku nechtěl pustit. Právě Bradův drsný rozvod s Angelinou znovu svedl starou lásku dohromady.

Brad Pitt a Jennifer Aniston

A přestože známé rčení říká: Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Brad a Jennifer se známé přísloví rozhodli ignorovat a jsou opět spolu! Fanoušci, kteří celé roky tajně doufali, že se pár jednou k sobě vrátí jsou nadšený! Na Instagramu, kde má Jen přes třicet šest milionu sledujících, rozpoutali doslova gratulující šílenství.

Jennifer Aniston a Brad Pitt

Apríl! Také už jste ztraceni a kvůli nekonečnému lockdownu nemáte pojem o čase? Dnes je 1. dubna 2021, den, který je už od 16. století spojen s různými vtípky, žertíky a drobnými zlomyslnostmi. U novinářů  tradice dovoluje překročit rámec serióznosti a vypustit takzvanou kachnu nebo-li hoax.

Pokud jste i vy tým Brad + Jen, a už jste doufali, že se hvězdný pár dal zase dohromady, tak vás bohužel musíme zklamat. I když i my bychom si to přáli, tak se jedná o Apríl.

Přejeme vám krásný aprílový den. 😊

Zdroj: Instagram, Mirror

Články, které by tě mohly zajímat