Právě vysíláme

Potvrzeno: herečka NAYA RIVERA utonula! Těsně před tím stihla zachránit svého čtyřletého syna

15. července 2020 13:10
Potvrzeno: herečka NAYA RIVERA utonula! Těsně před tím stihla zachránit svého čtyřletého syna

Tělo objevené v pondělí ráno u jezera Piru bylo identifikováno. Podle zpráv využila herečka Naya Rivera před svým utonutím všechny své síly k záchraně čtyřletého syna.

Americká herečka Naya Rivera z televizního seriálu Glee byla nezvěstná poté, co si vypůjčila loď a se svým synem se vydala na kalifornské jezero Piru.

„Vypůjčená loď se v dohodnutý čas nevrátila, a tak ji majitel začal hledal. Nalezl ji v severní části jezera i se spícím synem herečky na palubě, „ uvedl Šerif Bill Ayub z Ventura. Po matce nebyla na lodi stopa.

Vyšetřovatelé uvedli, že ačkoli už asi nikdy nezjistí, co přesně se minulý týden stalo, věří, že mají dost informací k tomu, aby herečku nazvali hrdinkou.

Šerif Bill Ayub řekl: „Z rozhovoru s jejím synem víme, že spolu s Nayou plavali v jezeře. Její syn popsal, že mu Naya pomohla do lodi – zezadu ho vystrčila na palubu. Řekl vyšetřovatelům, že když se ohlédl, viděl, jak matka zmizela pod hladinou vody.“

Na základě vyšetřování je nepravděpodobné, že by za smrtí herečky bylo násilí nebo sebevražda. Smrt televizní herečky byla tragická nehoda.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat