Právě vysíláme

Potvrzeno po letech! VELMA ze SCOOBY-DOO byla prý vždy lesbička

16. července 2020 15:10
Potvrzeno po letech! VELMA ze SCOOBY-DOO byla prý vždy lesbička

Po letech se ozřejmila sexuální orientace oblíbené postavy. Ta měla být lesbička, jak v animovaném seriálu, tak v posledních hraných filmech.

Tony Cervone byl producentem animovaného seriálu Scooby-Doo, který mohli diváci u obrazovek sledovat mezi lety 2010 až 2013. Zároveň se ujal režijní taktovky u posledního hraného filmu o psím detektivovi. Nyní se Cervone vyjádřil k sexuální orientaci oblíbené postavy Velmy:

„Opakuji. Velma není v seriálu Mystery Incorporated bisexuálka. Je homosexuálka. Celou dobu jsme plánovali, aby se během vztahu se Shaggym chovala divně a nebyla ve své kůži. Mělo to být následkem toho, že jejich vztah je nefunkční a proto, že je lesbička i zcela nesprávný. Sama o tom ale nedokázala otevřeně mluvit. V epizodě s mořskou pannou na její sexuální orientaci odkazujeme hned několikrát. V celé kapitole o Marcie je to na tu dobu zobrazené nejjasněji, jak se tehdy dalo.“

Scénárista a režisér James Gunn, který stojí například za úspěšnými Strážci galaxie a který psal scénáře pro dřívější filmy o psím hrdinovi z let 2002 a 2004, tvrdí, že Velma byla lesbička už dříve. Studio Warner Bros to však chtělo za každou cenu z filmů odstranit.

Zdroj: Instagram, Twiter, Screenrush.com

 

Články, které by tě mohly zajímat