Právě vysíláme

Poznali byste ji? Podívejte se, jak dnes vypadá herečka ze seriálu Chůva k pohledání

6. listopadu 2021 13:10
Poznali byste ji? Podívejte se, jak dnes vypadá herečka ze seriálu Chůva k pohledání

Americkou herečku Fran Drescher znají všichni jako temperamentní chůvu Fran Fine z populárního sitkomu Chůva k pohledání. Podívejte se, jak herečka vypadá nyní.

Oblíbený seriál Chůva k pohledání vznikl už v roce 1993. V režii samotné Fran a jejího prvního manžela Petera Marca Jacobsona.

Seriál byl velmi úspěšný a udělal z newyorské temperamentní herečky celosvětovou hvězdu. Fran má za sebou pestrý život a právě ze svých pestrých zkušeností při tvorbě seriálu čerpala.

Fran Drescher

Život se s herečkou nemazlil. Roku 1985 se do jejího domu se vloupali zloději a Fran a její kamarádku, která tam tu noc přespávala, jeden z nich znásilnil. Manžela herečky zloději spoutali a donutili ho všemu přihlížet.

V pozdějších letech Fran bojovala s rakovinou dělohy, kterou úspěšně porazila. Manželství s Peterem Marcem Jacobsonem, jí ale nakonec nevyšlo. Ukázalo se, že hereččin manžel je homosexuál a pár se rozešel. Nadále ale prý zůstávají přáteli.

Fran je dodnes velmi aktivní herečkou. Naposledy si zahrála v romantickém filmu The Christmas Setup. Nutno říct, že ve svých šedesáti třech letech vypadá stále fantasticky!

Články, které by tě mohly zajímat