Právě vysíláme

Poznali byste v herci Kevina ze Sám doma? Celý od krve zápasil ve vodě

31. března 2021 14:10
Poznali byste v herci Kevina ze Sám doma? Celý od krve zápasil ve vodě

Jméno Macaulay Culkina mají všichni spjaté především s filmovou sérií Sám doma. Od jejího vzniku však už uběhlo několik desítek let a herec si za svou kariéru vyzkoušel i jiné než komediální role. Aktuálně natáčí horor a je k nepoznání!

Zprávy o tom, že si Macaulay Culkin zahraje v desáté řadě seriálu American Horror Story, se začaly objevovat už v lednu minulého roku. Tvůrci nenechali fanoušky herce dlouho spekulovat a tvůrce Ryan Murphy jen měsíc na to potvrdil, že si Kevin ze Sám doma skutečně střihne roli v nové sérii slavného seriálu.

Její natáčení pozdržela pandemie koronaviru, i díky pravidelnému testování se však celý štáb mohl letos sejít na place, aby začal natáčet. Jednou z lokací, na které se filmaři aktuálně nacházejí, je také losangeleské Malibu. A právě tam fotografové Culkina zachytili zápasit ve vlnách.

Herec je na fotografiích téměř k nepoznání. Celého od krve a s krátkým sestřihem ho jeho příznivci rozhodně nejsou zvyklí vídat. A to navíc v roli šílence, v níž se má představit. Kromě Culkina si v připravované desáté sérii American Horror Story zahrají Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Leslie Grossman, Evan Peters nebo Finn Wittrock.

Zdroj: PageSix, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat