Právě vysíláme

Praha přivítá další filmovou hvězdu. Chris Hemsworth bude v Česku natáčet Vyproštění 2

1. září 2021 11:10
Praha přivítá další filmovou hvězdu. Chris Hemsworth bude v Česku natáčet Vyproštění 2

Po Ryanu Goslingovi, Orlando Bloomovi nebo Chrisi Evansovi míří do Prahy další hollywoodská hvězda. Film Vyproštění 2 bude v Praze natáčet Chris Hemsworth známý například rolí Thora z Marvel Comics.

Chris Hemsworth se s filmovým štábem přesouvá do PrahyAustrálie, kde došlo k dalšími zpřísnění karanténních opatření kvůli šíření koronaviru. Pravděpodobně z důvodu hercova nabitého kalendáře nemůže být natáčení přesunuto na jiný termín, tvůrci se tak rozhodli pouze pro změnu lokace. Ještě vloni přitom Austrálie patřila mezi země, které měly relativně malý počet nakažených.

V české metropoli bude Hemsworth natáčet pokračování filmu Vyproštění 2. První díl vyprávěl o neohroženém žoldákovi na nebezpečné misi a zařadil se mezi nejsledovanější snímky Netflixu.

Hvězda adaptací komiksů vydavatelství Marvel Comics se tak zařadí k Ryanu Goslingovi, Chrisi Evansovi nebo Orlandu Bloomovi, kteří v Praze natáčeli nebo stále natáčejí. V případě Blooma jde o seriál Carnival Row. Jelikož jde hned o několik epizod, tráví v České republice spoustu času. Již několikrát ho v Praze navštívila jeho přítelkyně Katy Perry.

Články, které by tě mohly zajímat