Právě vysíláme

Přání fanoušků bylo vyslyšeno, Teen Wolf se vrací na obrazovky

27. září 2021 14:10
Přání fanoušků bylo vyslyšeno, Teen Wolf se vrací na obrazovky

Oblíbený seriál Teen Wolf se vrací na obrazovky. Smečka kolem Tylera Poseyho alias Scotta McCalla, která v poslední sérii opustila Beacon Hills a vydala se na vysoké školy, se znovu sejde po čtyřech letech. Tentokrát však ve filmu.

Čtyři roky od odvysílání poslední epizody Teen Wolf se legendární série vrací zpět. Potvrdila to jak streamovací společnost Paramount+, která snímek připravuje, tak hlavní hrdina Scott McCall hraný Tylerem Poseyem. „Strašně se těším. Dlouho se o tom mluvilo. Od té doby, co seriál začal, jsem chtěl natočit film. A teď se to děje. Dosud jsme to tajili, ale teď to můžu prozradit. Nemůžu se dočkat. Chtěli jste pokračování, díky vám budeme natáčet,“ uvedl herec během livestreamu.

Pokračování se ujme tvůrce původního seriálu Jeff Davis. Aktuálně probíhá vyjednávání s dalšími herci, kteří s objevili v hlavních rolích. Zároveň by si ve filmu mohly zahrát také postavy z nového seriálu Wolf Pack, který vychází z knižní série Eda Van Belkoma. Sleduje chlapce a dívku, kterým se navždy změní životy, když se promění ve vlkodlaky.

Synopse chystaného filmu říká, že se původní smečka vrátí zpět do Beacon Hills, kde povstává velké zlo. „Vlci znovu vyjí, volají po návratu banshee, kojodlaků, pekelných psů, kitsune a dalších nočních měňavců. Jen vlkodlak Scott McCall, který už sice není teenager, ale stále zastává roli alfa samce, dokáže zpět svolat své spojence a důvěrné přátele, aby bojovali proti největšímu nepříteli, kterému kdy čelili.“

Teen Wolf patřil svého času mezi nejoblíbenější teenagerovské seriály. S postupem času však začal zájem diváků o něj upadat, a tak se ho rozhodli tvůrci utnout dříve než později. S šestou sérií tak odešla smečka kolem Tylera Poseyho na vysoké školy. V seriálu si kromě zmíněného herce zahráli také Dylan Sprayberry, Shelley Hennig, Holland Roden nebo Crystal Reed, která přijede v polovině října do Prahy, kde se zúčastní Comic–Conu.

Články, které by tě mohly zajímat