Právě vysíláme

Přátelé rozpoutali šílenství, aplikace HBO Go nezvládla nápor fanoušků a zhroutila se

27. května 2021 11:10
Přátelé rozpoutali šílenství, aplikace HBO Go nezvládla nápor fanoušků a zhroutila se

Zájem fanoušků o speciál seriálu Přátelé byl tak obrovský, že aplikace HBO Go, která ho uvedla, nezvládla jejich nápor a spadla. „RIP HBO Go. Čas smrti: 15:01. Příčina smrti: #FriendsReunion,“ komentovali fanoušci na Twitteru.

Speciální epizoda Přátel rozpoutala šílenství. Tvůrci návrat šestice legendárních postav anoncovali už minulý rok, kvůli koronaviru však bylo natáčení pozastaveno a na place se herci sešli až letos. V noci ze středy na čtvrtek pak proběhla premiéra takzvané reunion uváděné s podtitulem The One Where They Get Back Together. Zájem o ni byl však takový, že streamovací kanál HBO Go nápor příznivců seriálu nezvládl a síť se zhroutila.

Frustrovaní fanoušci své rozhořčení ventilovali zejména na svých twitterových účtech. The One Where HBO Go Crashed,“ reagovala jedna z uživatelek změnou slov podtitulu speciální epizody. „RIP, HBO Go. Čas smrti: 15:01. Příčina smrti: #FriendsReunion,“ sdílela zase jiná uživatelka.

Mnozí pád kanálu přičítají tomu, že premiéra proběhla v jeden čas pro celý svět. Vedle diváků ze Spojených států amerických se tak k HBO Go připojili také lidé z Evropy, Asie i daleké Austrálie. A vzhledem k tomu, jak populární seriál i po sedmnácti letech od poslední klapky stále je, aplikace nápor prostě nevydržela.

Speciál Přátel se natáčel tři dny ve studiích Warner Bros. Ústřední šestice se znovu podívala nejen do svých starých bytů, ale i do známé kavárny a připomněla si legendární scény. Na place se kromě Jennifer Aniston, Lisy Kudrow, Courteney Cox, Davida Schwimmera, Matta LeBlanca a Matthewa Perryho objevili i další hosté nejen z původního seriálu. Tvůrci na natáčení pozvali například Justina Biebera, Lady Gaga či BTS.

Původně se spekulovalo o tom, že by se ve speciální epizodě mohl objevit také Brad Pitt, to ale bylo později vyvráceno. „Pan Pitt byl skvělý, byl fantastický,“ vzdala mu nedávno hold bývalá manželka Aniston, když společně s kolegyněmi vzpomínala na díl, ve kterém se herec objevil.

Zdroj: Daily Mail, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat