Právě vysíláme

Přátelé si zazpívali titulní píseň seriálu. Podívejte se, jak jim to šlo

18. června 2021 11:10
Přátelé si zazpívali titulní píseň seriálu. Podívejte se, jak jim to šlo

Hvězdy seriálu Přátelé si během natáčení speciální dílu udělali čas na moderátora Jamese Cordena a zúčastnili se i slavného Carpool karaoke. Jak jim to šlo?

James Corden patří mezi nejslavnější americké moderátory. Součástí jeho show bývá Carpool karaoke, ve kterém s hosty zpívá buď přímo jejich písně, nebo songy, které s nimi nějak souvisejí. S hvězdami seriálu Přátelé si proto střihl legendární I’ll Be There For You.

Kromě toho herce Corden také vyzpovídal. „Netušil jsem, jak moc mě to zasáhne. Prožili jsme toho v těchto prostorech spoustu, velmi jsme se nasmáli. Něco z toho bylo zachycené na kamery, většina ale proběhla jen mezi námi. Jsou to vzpomínky, o kterých mezi sebou stále mluvíme. Těchto pět lidí pro mě znamená celý svět, jsou opravdu úžasní. Schwimmer tedy ne tolik, ale…,“ zakončil vtipně Matt Le Blanc svou odpověď na otázku, jak moc se na natáčení těšil.

Přátelé na toho zároveň spoustu prozradili. Jennifer Aniston se například přiznala, že ukradla ze setu nejvíce oblečení ze všech. „Pořád ho nosím,“ obhajovala se a dodala, že spousta kousků patří seriálové Monice.

Matt Le Blanc pak odhalil, proč si Aniston ve spoustě záběru schovává ústa rukama. „Vždycky tak skrývala smích,“ uvedl. Nejlepším tanečníkem je pak podle šestice David Schwimmer, sitcom Přátelé si pak pokaždé, když běží v televizi, nezapomenou pustit seriáloví Joey a Rachel.

Články, které by tě mohly zajímat