Právě vysíláme

Přátelský Johnny Depp dobyl Vary: “Chtěl bych tady žít. Díky, že za mě bojujete!”

29. srpna 2021 13:10
Přátelský Johnny Depp dobyl Vary: “Chtěl bych tady žít. Díky, že za mě bojujete!”

Nejočekávanější host letošního karlovarského festivalu, americký herec a producent Johnny Depp dobil Karlovy Vary! Byl vděčný za přízeň a Čechy si zamiloval!

Takhle to vypadá, když přijede hollywoodská hvězda! Tisíce fanoušků v ulicích čekající na filmovou ikonu. Všude kam se hnul americký herec Johnny Depp, blokovaly skandující davy fanoušků. Někteří z nich i několik hodin.

Vstřícný Johnny

Celý pobyt ve Varech Depp velmi ochotně pózoval a fotil se s fanoušky. Ochotně podepisoval cokoliv mu fanoušci strčili k podpisu, rozdal bezpočet autogramů. Kdo nemá podpis Deppa, jakoby nebyl ve Varech.

Oblíbený herec osobně uvedl film Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, který produkoval. Johnny proslov začal dvěma českými slovy: “děkuji moc” a dav doslova šílel.

„Děkuji vám mnohokrát za to, že jste se přišli podívat na mimořádný film o mimořádném, jedinečném talentu. Je to jeden z mých hrdinů a myslím si, že je to básník, jehož básně budou lidé číst ještě za dvě stě let, tedy pokud tady ještě budeme. Takže ještě jednou děkuji mnohokrát za to, že jste přišli,“ pozdravil velmi očekávaný Johnny Depp diváky a zároveň přislíbil, že se po promítání dokumentu do Velkého sálu vrátí na krátkou diskusi.

Vtipálek Depp

Johnny si přízeň diváků velmi užíval a dokonce dělal srandičky. Nejen že se naučil dvě slova v češtině, ale ve Velkém sále předvedl i herecký žertík. Pirát Sparrow “ukradl” mikrofon, který schoval pod sako a jakoby odcházel. Diváci šli do kolen. Podívejte se na video.

Vděčná hollywoodská hvězda

Johnny všechny přítomné ohromil svou vděčností a pokorou. „Jste moji válečníci, vážím si toho,“ vzkázal fanouškům, kteří na něj křičeli, že mu v dlouholetém soudním sporu s ex-manželkou Amber Heard důvěřují. “Rád bych tu žil,” odpověděl Depp na rychlou otázku pro Novinky.cz, jak se mu líbí ve Varech.

Johnny Depp

Moc se to nevidí, že by hollywoodská star ocenila práci pořadatelů nebo dokonce tlumočnic. Depp umí ocenit profesionálně odvedenou práci! Tlumočnici Heleně Koutné se dostalo velké pocty. Johnny ji věnoval potlesk i polibky.

Vágus x Elegán

Někteří považují Johnnyho outfity za ošuntělé a tvrdí, že vypadá jako bezdomovec. Depp je přesto vždycky perfektně sladěný a jeho outfit doplněný o zajímavé doplňky, na které by si jen tak někdo netroufl. Mezi jeho hlavní atributy v pánské módě, kterou nosí, a módu, kterou předvedl i na svých outfitech ve Varech, ať už více společenských, nebo ležérních, je bezesporu vrstvení, vrstvení a zase vrstvení.

Co si budeme povídat, i když Depp někomu přijde jako vágus, i tak po něm fanynky doslova šílí. Herec má kouzlo rošťáckého piráta Jacka Sparrowa, které žádné oblečení nepřebije a především mu nikdo neodolá.

Články, které by tě mohly zajímat