Právě vysíláme

Prequel Hry o trůny se připravuje, tvůrci sdíleli první fotografie

27. dubna 2021 12:10
Prequel Hry o trůny se připravuje, tvůrci sdíleli první fotografie

Herci z chystaného prequelu Hry o trůny se pustili do příprav nového seriálu. Sešli se na první čtecí zkoušce.

HBO už několik měsíců připravuje prequel úspěšného seriálu Hra o trůny. Jmenovat se bude House Of The Dragon a premiéru by měl mít příští rok. V hlavních rolích se představí Matt Smith jako Daemon Targaryen, Olivia Cooke jako Alicent Hightower, Emma D’Arcy jako princezna Rhaenyra Targaryen nebo Steve Toussaint jako Sea Snake.

Tvůrci nyní sdíleli první fotografie z příprav na chystaný seriál. Jsou na nich zachyceni herci na úvodní čtecí zkoušce. Vzhledem k trvající koronavirové pandemii sedí všichni s dvoumetrovými rozestupy.

 

House Of The Dragon se bude odehrávat přibližně 200 let před původní sérií Hra o trůny. Divákům bude vyprávět příběh mocného rodu Targeryenů, který si podmanil Západozemí, uprostřed občanské války.

Některá jména herců, kteří se v chystaném seriálu objeví, tvůrci stále tají. Jen před pár dny oznámili, že si klíčovou roli sera Cristona Colea zahraje Fabien Frankel. Ten zatím příliš zkušeností před kamerou nemá, diváci ho mohou znát ze seriálu Had či snímku Last Christmas.

Zdroj: Insider, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat