Právě vysíláme

Přiznání HUGHA GRANTA: Natáčení LÁSKY NEBESKÉ bylo mučivé

9. ledna 2019 13:10
Přiznání HUGHA GRANTA: Natáčení LÁSKY NEBESKÉ bylo mučivé

Film Láska nebeská se řadí mezi nejoblíbenější romantické komedie, co kdy byly natočeny. Přesto se najde řada lidí, co nechápe, proč je film tak úspěšný. Mezi takové překvapivě patří i herec Hugh Grant, který nyní přiznal, že na natáčení nevzpomíná zrovna s láskou.

Populární herec z Británie si v Lásce nebeské zahrál šarmantního premiéra, jenž se zamiluje do své sekretářky. A ačkoliv fanoušci po celém světě tuto roli milují, samotný Hugh vlastně nechápe proč. „Nevím, proč je Láska nebeská stále tak oblíbená. Všichni na ni o Vánocích koukají, což je moc milé. Jestli si pamatuji něco z natáčení? Strašidelná byla scéna, při níž jsem musel tančit. Předpokládám, že to byla nejmučivější scéna, kterou jsem kdy točil. Nebylo vůbec snadné natáčet něco takového pro Angličana po čtyřicítce v sedm ráno a v úplně střízlivém stavu,“ řekl herec pro magazín Digital Spy a zároveň přiznal, že je rád, že se s přibývajícím věkem konečně zbavil nálepky hrdinů z romantických filmů.

„Když mluvím o romantických komediích. Jsem na ně hrdý a jsou velmi oblíbené. Když přijdu domů z hospody, zapnu televizi a jsem tam, jak balím nějakou dívku. Jsem za ně vděčný, ale jsem už také rád, že je to za mnou. Teď mi na stůl přichází dost odlišný materiál, když jsem starý a vrásčitý,“ žertoval skoro šedesátiletý Hugh, jenž žije spokojený manželský život s bývalou modelkou Annou Ebersteinovou.

 

Zdroj: Digital Spy

Kdo vyhrál Zlatý glóbus? Film s Lady Gaga celkem pohořel…

Články, které by tě mohly zajímat