Právě vysíláme

Pro roli udělají cokoliv. Herci se proměnili k nepoznání

8. května 2021 9:10
Pro roli udělají cokoliv. Herci se proměnili k nepoznání

Někteří herci jsou ochotný udělat kvůli roli cokoliv. Podívejte se na galerii.

Herectví nespočívá jen v tom, že se herci naučí scénář a postaví se před kameru. Musí se do své role naplno vžít, aby působili co nejvíce důvěryhodně. S tím často souvisí také změna zevnějšku, která je v některých případech opravdu extrémní.

Někteří herci musí buď drasticky zhubnout nebo naopak přibrat, za to některé herečky si musely oholit hlavu, jiné obětovaly krásnou tvář.

Například drasticky vyhublý na kost byl australský krasavec Chris Hemsworth kvůli roli ve snímku V srdci moře. Herec je známý hlavně díky roli Thora, kde měl svalnatou a vyrýsovanou postavu. Fanoušky šokoval, když sdílel snímek po proměně na Instagramu, nikdo nechtěl uvěřit, že je to slavný lamač dívčích srdcí. Nedivíme se, charismatický Chris na fotografii vypadal jako zcela někdo jiný. Kvůli roli musel držet drastickou dietu. Později přiznal, že to pro něj bylo velmi náročné a už by do tak drastického hubnutí kvůli roli nikdy nešel.

 

Většinou se sice jedná o fantastickou práci filmových maskérů, ale někdy musí herci vyvinout vlastní iniciativu, aby byli v roli autentičtí. Co byli někteří schopni udělat? Podívejte se do galerie.

Zdroj: Blesk, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat