Právě vysíláme

Producentka Spider–Mana promluvila: Zahraje si Tom Holland znovu pavoučího muže?

30. listopadu 2021 15:10
Producentka Spider–Mana promluvila: Zahraje si Tom Holland znovu pavoučího muže?

Fanoušci doposud nevěděli, jak to bude po filmu Spider–Man: Daleko od domova s Tomem Hollandem v roli pavoučího muže a zda bude společnost Sony pokračovat ve spolupráci s Marvelem. Nyní vše vypadá jasněji.

Doposud nebylo jasné, zda se po snímku Spider–Man: Daleko od domova, ukáže Tom Holland znovu v roli pavoučího muže a zda případně bude součástí Marvel Cinematic Universa. To samozřejmě závisí na tom, zda se studia Sony a Marvel znovu domluví na spolupráci, nyní to však vypadá, že už je jasněji.

V nedávném rozhovoru se totiž rozhovořila producentka: Amy Pascal: Tohle není poslední film, který společně s Marvelem připravíme. Není to poslední Spider–Man. Připravujeme se na další Spider–Man film s Tomem Hollandem a Marvelem. Akorát to není součást… Tři dosavadní filmy jsme vnímali pohromadě a teď chystáme na další tři. (Spider–Man: Bez domova) není náš poslední film v rámci Marvel Cinematic Universe… Ano, Marvel a Sony budou dál spolupracovat jako partneři… Pořád společně chceme točit filmy.“

Film Spider–Man: Daleko od domova má spatřit světlo světa už ve čtvrtek 16. prosince 2021 a podle dosavadních trailerů a informací půjde o opravdu dost velkolepou podívanou!

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat