Právě vysíláme

První fotka ze setkání hrdinů z Harryho Pottera. Kdo všechno zavzpomíná na Bradavice?

20. prosince 2021 13:10
První fotka ze setkání hrdinů z Harryho Pottera. Kdo všechno zavzpomíná na Bradavice?

Den 1. ledna 2022 bude pro fanoušky Harryho Pottera zcela zásadní. Dojde totiž k setkání hlavních hvězd tohoto ikonického příběhu.

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, od natočení prvního dílu Harryho Pottera už uplynulo 20 let. Streamovací služba HBO Max se tedy rozhodla natočit setkání hlavních hvězd filmů a oslavit kulaté výročí. Na návrat s názvem Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts se pak fanoušci mohou těšit 1. ledna 2022 a oslavit první den nového roku ve společnosti slavné trojice Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint.

Ke speciálu byl už zveřejněn krátký trailer a nově i poutavý plakát. Na něm můžeme vidět kromě již zmíněné trojice i další spolužáky z Bradavic. Fandové tak uvidí spolu i Draca Malfoye, Ginny, Lenku Láskorádovou, Weasleyovic dvojčata, Nevilla Longbottoma či Deana Thomase. Kromě nich ale velký návrat plánují i Helen Bonham Carter (Belatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black) i Ralph Fiennes (Lord Voldemort).

Články, které by tě mohly zajímat