Právě vysíláme

Quentin Tarantino natočí zřejmě svůj úplně poslední film. O čem bude?

16. března 2023 12:10
Quentin Tarantino natočí zřejmě svůj úplně poslední film. O čem bude?

Konec legendárního režiséra? Americký web The Hollywood Reporter informuje, že Quentin Tarantino natočí zřejmě svůj úplně poslední film.  

Tarantino je jedním z největších režisérů Hollywoodu a pro herce je sen s ním pracovat. Celkem natočil devět snímků a svým desátým chce Quentin údajně ukončit svou kariéru. The Hollywood Reporter tvrdí, že jeho posledním snímkem má být film o filmové kritičce Pauline Kael. Ta působila ve filmovém průmyslu v 70. a 80. letech a byla známá pro svou hádavou osobnost a spory s režiséry a producenty. Tarantino byl prý jejím velkým obdivovatelem a rád by právě o ní zakončil své letité působení v Hollywoodu.

The Hollywood Reporter cituje Tarantina z jeho rozhovoru v roce 2012, kde režisér tvrdí, že raději ukončí svou kariéru než aby začal točit špatné filmy. „Chtěl bych včas přestat. Režiséři se s postupem věku nelepší. Nejhorší snímky v jejich filmografii jsou většinou ty čtyři poslední. Já jsem svou filmografií posedlý. Nechci ve své filmografii  ten film, o kterém si lidé říkají: Ajaj, on si myslí, že jsme pořád 20 let zpátky. Když režiséři začínají být zastaralí, není to hezké,“ řekl režisér, co stojí za kultovními snímky Pulp Fiction, Nespoutaný Django nebo Kill Bill. U posledního zmiňovaného filmu Kill Bill se dlouho mluvilo o jeho třetího pokračování a sám Tarantino v minulosti uvedl, že rád natočí třetí část. K smůle filmových fanoušků, pravděpodobně k tomu nikdy nedojde.

Články, které by tě mohly zajímat