Právě vysíláme

Rakovina se Shannen Doherty rozšířila do kostí, herečka boj ale nevzdává

30. listopadu 2023 14:08
Rakovina se Shannen Doherty rozšířila do kostí, herečka boj ale nevzdává

Shannen Doherty, která se proslavila rolemi v seriálech 90210 a Čarodějky, již poněkolikáté bojuje s rakovinou. Ačkoliv její prognózy nejsou nejlepší, herečka se nevzdává a zákeřnou nemoc se snaží pokořit. Bohužel se jí nyní ale rozšířila do kostí.

„Modlím se. Každý den vstávám z postele a děkuji Bohu. Modlím se za věci, na kterých mi záleží, zároveň od něj příliš nežádám,“ přiznala herečka Shannen Doherty v nejnovějším rozhovoru pro magazín People. Prozradila zároveň, že rakovina se jí rozšířila do kostí. I přesto si ale zachovává naději.

„Nechci umřít,“ uvedla Doherty, která se nehodlá vzdát. Aby podpořila další onkologické pacienty, o své nemoci otevřeně mluví. Informuje své fanoušky o procedurách, které podstupuje, a nebojí se ukázat někdy až srdcervoucí snímky. „Můj život ještě neskončil. Nevzdala jsem se lásky, nevzdala jsem se kreativity, nevzdala jsem se naděje, že by se věci mohly změnit. Prostě nevzdala.“

Herečka zároveň přiznala, že je frustrovaná z toho, co si veřejnost o lidech s rakovinou myslí. „Předpokládají, že nemůžete chodit, nemůžete jíst, nemůžete pracovat. Přitom to není pravda. Stále máme energii, jen máme odlišný pohled na život,“ vysvětlila. „Naopak jsme lidé, kteří chtějí pracovat. Jsme vděční za každou sekundu, hodinu, den, kdy jsme na světě.“

Doherty už dříve prozradila, že pro svou rodinu píše dopisy. „Je spousta věcí, které potřebuji říct své mámě Rose. A chci, aby můj manžel vědět, co pro mě znamená,“ nechala se slyšet PrueČarodějek. Dodala, že dokonce uvažuje o natočení videí, která by si její blízcí mohli pouštět, až zemře.

Články, které by tě mohly zajímat