Právě vysíláme

Rapperka Cardi B dostala hlavní roli ve filmu, zahraje si stařenku

3. února 2021 11:10
Rapperka Cardi B dostala hlavní roli ve filmu, zahraje si stařenku

Zpěvačka Cardi B si zahraje ve filmu. V minulosti ji sice její příznivci již mohli zahlédnout v několika snímcích, tentokrát by se však interpretka měla vůbec poprvé představit v hlavní roli.

Hip-hopová ikona bude muset na pár měsíců odložit hudbu na vedlejší kolej. Cardi B totiž čeká několika měsíční natáčení filmu Assisted Living, ve kterém dostala hlavní roli podfukářky Amber.

Snímek jeho tvůrci popisují jako drsnou, ale srdečnou komedii, která se bude podobat filmům Sestra v akci nebo Táta v sukni. Hlavní postava Amber se dostane do problémů a bude hledat místo, kde by se i se svou partou mohla ukrýt před policií. Rozhodne se tedy převléct za stařenku a schová se na místě, kde ji nikdo hledat nebude – do pečovatelského domu.

Pro Cardi B nepůjde o první natáčení. Už v minulosti se představila ve filmu Zlatokopky a už brzy ji také její příznivci uvidí ve filmu Rychle a zběsile 9. Ani v jednom ze snímků si však zpěvačka nestřihla hlavní roli a ve Assisted Living tak půjde o její premiéru.

Společnost Paramount získala práva na film už v roce 2019. Natáčet se bude podle scénáře Kaye Oyeguna, jenž stojí za úspěšným a oceňovaným seriálem This Is Us. Jeho příběh se točí kolem rodiny Pearsonových, kterou potkala spousta životních tragédií. Na osudy postav nahlíží z několika perspektiv, a tak mohou diváci sledovat jejich vývoj v průběhu let.

Zdroj: Variety, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat