Právě vysíláme

Režisér chystaných STAR WARS promluvil o očekáváních fanoušků. Chce se zavděčit všem?

6. září 2019 10:10
Režisér chystaných STAR WARS promluvil o očekáváních fanoušků. Chce se zavděčit všem?

Zřejmě jde o nejočekávanější snímek konce roku. Třetí díl závěrečné trilogie Star Wars završí desetiletí trvající popkulturní fenomén, který znají snad všichni. Nyní se k očekáváním fanoušků vyjádřil také režisér chystaného snímku.

Několik desítek let trvající práce a slávy, která se dá bez nadsázky také nazvat hvězdnou. Právě to představují Star Wars a právě letošní prosinec bude patřit závěrečnému dílu poslední filmové trilogie. Snímek Star Wars: Vzestup Skywalkera je nepochybně nejočekávanějším snímkem konce roku. Očekávání fanoušků jsou maximální, ač někteří tvrdí, že závěrečná trilogie pro ně znamená příliš velké vzdálení se od původní ságy.

Naplní očekávání?

I tak musí být tlak na režiséra J. J. Abramse maximální. On ale nevypadá, že by si to nějak extrémně bral. Naopak. Otevřeně přiznává, že se nemůže zavděčit všem. Epizodu IX prý zkrátka točí podle svého nejlepšího svědomí a plně prý respektuje to, že každý fanoušek vnímá film jinak.

Ať už snímek dopadne jakkoliv, asi musíme uznat, že jde z jeho strany o vůbec nejlepší možný přístup. Abrams je zkušený režisér, který ví, jak se k tlaku veřejnosti postavit. Nezbývá, než mu držet palce, aby snímek byl důstojným ukončením tohoto fenoménu.

 

Zdroj: ET Canada, MarvelousTV

Články, které by tě mohly zajímat