Právě vysíláme

Režisér filmu THE BATMAN si prý vyhlédl představitelku CATWOMAN! O koho jde?

2. července 2019 10:10
Režisér filmu THE BATMAN si prý vyhlédl představitelku CATWOMAN! O koho jde?

Kdo ztvární ženu v přiléhavém overalu tentokrát? Režisér Matt Reeves prý už má vybranou potenciální představitelku. Snímek, kterého se máme dočkat v roce 2021, se pomalu začíná rýsovat.

Chystaný The Batman zatím stačil největší rozruch vzbudit tím, že hlavní roli ztvární Robert Pattinson. Snímek by prý neměl navazovat na ostatní filmy a režírovat ho bude Matt Reeves. Ve filmu se má objevit hned několik záporáků a jedním z nich by měla být i Catwoman.

Reeves si prý už vybral její představitelku. V minulosti se jako Catwoman objevila například Michelle Pfeiffer, Halle Berry nebo Anne Hathaway. Nyní by hlavní kandidátkou na roli maskované kočičí ženy měla být Vanessa Kirby. Ta se dříve objevila například v roli Bílé vdovy v Mission: Impossible: Fallout a letos bychom na ni měli narazit v novém Rychle a zběsile.

Vanessa bude mít jistě další konkurentky, podobně jako Pattinson, o jehož obsazení se sice spekulovalo od začátku, definitivně však rozhodly až kamerové zkoušky. To, že Catwoman ztvární zrovna Kirby tedy rozhodně není definitivní. Tak uvidíme, jak obsazení nakonec dopadne. Snímku bychom se měli dočkat zhruba v půlce roku 2021.

 

Zdroj: The GWW

Články, které by tě mohly zajímat