Právě vysíláme

Režisér LIDSKÉ STONOŽKY natočil další kontroverzní snímek! Záběry jdou jen těžko strávit, píší kritici

1. května 2020 13:10
Režisér LIDSKÉ STONOŽKY natočil další kontroverzní snímek! Záběry jdou jen těžko strávit, píší kritici

Holandský režisér Tom Six se proslavil svým velmi kontroverzním filmem Lidská stonožka, na kterou si troufnou jen silnější povahy. 11 let od premiéry si pak pro fanoušky filmař přichystal další šílenou podívanou, jenž rozhodně nebude pro každého.

Snímek Lidská stonožka má tři díly a všechny části vzbudily velké emoce. Na film o šíleném doktorovi, který sešije tři oběti ústy k pozadí si troufli jen ti diváci, kterým nevadí nechutné scény a velmi depresivní atmosféra.

Dlouhá léta se čekalo na to, s čím dalším Tom Six přijde. Nyní je to konečně jasné a podle traileru už víme, že se opět bude jednat o dost kontroverzní podívanou, která bude šokovat a do sálů multikin se pravděpodobně nedostane. Nový film totiž nese název The Onania Club a pojednává o skupině bohatých žen, jenž vzrušují tragické události a masturbují například nad záběry z 11. září. Hlavní hrdinkou je pak Hanna, která si moc dobře uvědomuje, že její fetiš je společensky nepřijatelný, a proto vstoupí do skupiny žen, které zažívají to samé.

Filmoví kritici, kteří film už viděli, jej označili za opravdu velmi „znepokojující a šokující“. Cameron Frew z webu Uniland.com například napsal, že po zhlédnutí snímku měl chuť vykoupat se ve svěcené vodě.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat