Právě vysíláme

Režiséra Rychle a zběsile obvinili ze sexuálního napadení

26. ledna 2021 14:10
Režiséra Rychle a zběsile obvinili ze sexuálního napadení

Rob Cohen se zařadil mezi další z mužů, kteří byli herečkou obviněni ze sexuálního obtěžování. Na režiséra slavné série Rychle a zběsile si stěžovala Asia Argento.

Asiou Argento režisér spolupracoval na snímku xXx, který vyšel v roce 2002. Stejně jako v sérii Rychle a zběsile si v něm zahrál hlavní roli Vin Diesel, natáčený byl pak převážně v České republice. Filmaři kromě pražských lokací využili také hrad v Lipnici nad Sázavou nebo zámek ve Vranově nad Dyjí.

Kromě slavného herce si v něm hlavní roli střihla také herečka Asia Argento, která po letech obvinila režiséra Roba Cohena ze sexuálního napadaní. „Hodil mi tenkrát do pití GHB. Vůbec jsem o tom nevěděla. Na druhý den ráno jsem se probudila nahá v jeho posteli,“ uvedla pro italský web Il Corriere Della Sera.

Skrze svého mluvčího Cohen jakákoliv obvinění odmítl. „Když spolu pracovali, měli spolu skvělý vztah, pan Cohen ji považoval za kamarádku. Tohle tvrzení sahající až do roku 2002 je zarážející, a to i vzhledem k tomu, co se o ní v posledních letech píše,“ uvedl.

Odkazoval na obvinění Argento z toho, že ji sexuálně obtěžoval její kolega Jimmy Bennett v době, kdy jí bylo 37 a jemu 17. Zároveň uvedl, že herec žádal „nehoráznou sumu peněz“, kterou mu manžel Argento Anthony Bourdain, jenž spáchal před dvěma lety sebevraždu, vyhnul negativní publicitě.

Zdroj: EW, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat