Právě vysíláme

RIHANNA a CHILDISH GAMBINO jako zamilovaný pár! Umělci si zahráli ve společném filmu

2. května 2019 8:10
RIHANNA a CHILDISH GAMBINO jako zamilovaný pár! Umělci si zahráli ve společném filmu

Childish Gambino je sice populární rapper, ale jeho velkou láskou je herectví. Autor mega hitu This is America proto neváhal a kývnul na nabídku natočit film po boku své slavné kolegyně! A výsledek? Podívejte se na první ukázku.

Snímek Guava Island je tropickým thrillerem, který režíroval Hiro Muraie. V pětapadesátiminutovém díle si Childish zahrál hlavní roli společně se zpěvačkou Rihannou. Příběh vypráví o životě Demiho a jeho přítelkyně Kofi. Oba žijí od svého narození na ostrově Guava, který je ovládán tzv. Červenými, armádou, jež nutí obyvatele Guavy pracovat od pondělí do neděle a odmítá jim cokoliv umožnit. Demi hraje na kytaru a zpívá v místním rádiu. Jednoho dne chce uspořádat festival, jenž má místním dát pocit svobody, kterou nemají. Jenže s tím nesouhlasí právě armáda a Demi se dostává do krizové situace.

Jelikož se děj filmu točí kolem lásky, touze po svobodě a radosti ze života, objevuje se v něm i několik rapperových písní. Childishovy texty jsou totiž často psány v podobném duchu. Snímek se nebude promítat v kinech, ale už teď je umístěn na internetu. Fanoušci si ho mohou pustit na službě Amazon Prime.

Podívejte se na první ukázku, ve které Childish zpívá Rihanně krásnou píseň.

 

Zdroj: YouTube, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat