Právě vysíláme

RIHANNA si zahraje po boku velké hollywoodské hvězdy v novém filmu!

26. listopadu 2018 11:10
RIHANNA si zahraje po boku velké hollywoodské hvězdy v novém filmu!

Zpěvačka, herečka a módní návrhářka se příští rok představí ve velkém filmovém trháku Guava Island! O čem film bude a kdo z velkých hollywoodských herců si v něm zahraje?

Havana, ooh la la

Snímek Guava Island ilustruje příběh hudebníka žijící s partnerkou (Rihannou) v kubánské Havaně. Hlavní role zatím nejmenované postavy hudebníka se ujme legendární zpěvák a herec Donald Glover, známý také pod přezdívkou Childish Gambino. Celý projekt padá pod jeho záštitou a kromě Rihanny si v něm zahraje i například Letitia Wright, známá jako Suri z marvelovek Black Panther a Avengers: Infinity War.

Donald Glover

Bohužel se zatím neví, kdy film dorazí do kin. Nicméně, o režii se stará Japonec Hiro Hurai, který z Donaldem Gloverem spolupracoval na několika dílech filmového seriálu Atlanta a na veleúspěšném videoklipu k singlu This Is America.

 

Rihanna a spol. budou určitě doufat, že se film dočká podobného úspěchu jako již zmíněný klip, který na YouTube zhlédlo již přes 430 milionů lidí. Překoná Guava Island předchozí filmové projekty, v nichž se rodačka z Barbadosu angažovala? My věříme, že ano!

Zdroj: NME, YouTube, IMDb

Exkluzivní galerie z Comic Conu ve Vídni. Podívejte na tu přehlídku božích kostýmů

Články, které by tě mohly zajímat