Právě vysíláme

Robert Downey, Jr. popsal, jak trpěl při natáčení prvního Iron Mana

18. října 2020 15:10
Robert Downey, Jr. popsal, jak trpěl při natáčení prvního Iron Mana

Dnes už se filmy z Marvel Cinematic Universa řadí mezi blockbustery a Disney se do nich nebojí investovat velké peníze. Dřív to tak však rozhodně nebylo a všichni se snažili ušetřit každou korunu. Své o tom ví i Robert Downey, Jr., který vzpomínal na natáčení prvního Iron Mana.

Robert Downey, Jr. se s Marvelem rozloučil ve filmu Avengers: Endgame, nicméně i tak na tuhle etapu svojí kariéry vzpomíná. Ostatně, ještě aby ne, když pro něj byla zcela zásadní.

Během natáčení musel nosit masku

V nedávném rozhovoru Robert zavzpomínal na začátky Marvel Cinematic Universa, konkrétně na prvního Iron Mana, který to všechno odstartoval. Downey se rozhovořil o potížích a nepříjemnostech, které provázely natáčení.

“Chtěli utrácet co nejméně peněz za počítačovou grafiku. Takže si pamatuju, že jsem měl helmu a oni řekli: ‚Dobře, Roberte, je to jako kdybys přistál na střeše, takže až řekneme akce, prostě běž jako bys zrovna přistál a pak jdi dopředu.‘ Tak jsem si nandal helmu a ona se zavřela, nic jsem neviděl, dokud se nerozsvítila taková led světla a bylo to jako v Manchurianském kandidátovi… Byl jsem totálně oslepený,” vyprávěl Robert Downey, Jr.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat