Právě vysíláme

Roli Catwoman v novém snímku o BATMANOVI ztvární slavná herečka! O koho jde?

15. října 2019 12:10
Roli Catwoman v novém snímku o BATMANOVI ztvární slavná herečka! O koho jde?

Americká herečka Zoë Kravitz bude novou tváří ikonické role Catwoman v novém snímku! Třicetiletá dcera známého zpěváka Lennyho Kravitze musela projít náročným výběrovým řízením, ale zvládla to. Připravovaný snímek o Batmanovi dorazí do kin nejspíš v létě roku 2021.

Skvělá volba

Nový snímek o Batmanovi se rozrostl o dalšího člena hereckého štábu! Herečka Zoë Kravitz je na hlavní role filmových blockbusterů zvyklá – v minulosti si zahrála například ve snímku Mad Max: Zběsilá cesta či X-Men: První třída.

Třicetiletá rodačka z Los Angeles musela projít náročným několikatýdenním výběrovým řízením, aby tuto roli dostala. Filmaři údajně rovněž zvažovali kubánskou herečku Anu de Armas, Ellu Balinsku či Eizu Gonzalez – nakonec ovšem kývli zkušenější Zoë Kravitz.

Herečka Zoe Kravitz

Herečka Zoë Kravitz

Připravovaný snímek o Batmanovi se tedy chlubí úctyhodným hereckým obsazením už nyní. Zoë Kravitz, Robert Pattinson, Jeffrey Wright a údajně i Jonah Hill – ti všichni se projektu zatím upsali, nebo v Hillově případě je to ještě v jednání. Nový snímek nejspíš dorazí do kin v létě roku 2021. Podle filmařů bude film spíše temnějším, detektivním thrillerem, což u filmů o Batmanovi nebývá zvykem. Režie snímku se ujal režisér Matt Reeves, jenž ve svém portfoliu má například i film Úsvit planety opic.

Těšíte se na nový snímek o Batmanovi? Co říkáte na volbu Zoë Kravitz v roli Catwoman? Napište nám váš názor do komentářů!

Zdroj: The Guardian, Instagram, IMDb

Články, které by tě mohly zajímat