Právě vysíláme

Roman Vojtek se pochlubil radostnou novinou. S manželkou čekají miminko

26. června 2023 14:41
Roman Vojtek se pochlubil radostnou novinou. S manželkou čekají miminko

Roman Vojtek se stane znovu tatínkem. S manželkou Petrou čekají druhé dítě, z předchozího vztahu má pak herec ještě dceru Editu a syna Benedikta. „Jsme prostě kanec,“ okomentoval vtipně Vojtek oznámení o očekávání čtvrtého potomka.

Roman a Petra Vojtkovi se už za pár měsíců stanou znovu rodiči. Zatímco pro Petru půjde o potomka druhého, herec bude tatínkem čtyřnásobným. Spolu dvojice vychovává syna Nathaniela, z předchozího manželství má pak Vojtek ještě dceru Editu a syna Benedikta. Těhotenství pár oznámil prostřednictvím sociálních sítí.

„Fakt jsem chtěla letos rýsovat do plavek, ale nějak to pořád nebylo vidět. Teď už víme proč,“ prozradila na instagramu Petra. „Malinká dušička si nás vybrala. A my se na ni s láskou moc těšíme. Náťa bude velkej brácha. Já dvojnásobná maminka, maceška a Roman čtyřnásobný otec. Bude sranda.“

Vojtek očekávání nového potomka rovněž oznámil na svých sociálních sítích, a to spolu s hashtagy „jsem prostě kanec“, „bude nás víc“ a „čtvrtý kus na cestě“.

Nejen od fanoušků se pár dočkal gratulací. Poblahopřáli mu například Veronika Arichteva, Patricie Pagáčová, Matěj Ruppert, Ivana Korolová nebo Marta Jandová.

Články, které by tě mohly zajímat