Právě vysíláme

Romantická Marvelovka Thor: Láska jako hrom je tady. Podívej se na trailer

5. července 2022 14:21
Romantická Marvelovka Thor: Láska jako hrom je tady. Podívej se na trailer

Snímek Thor: Láska jako hrom z dílny Marvel přichází do kin již 6. července 2022.

​Režisér Taika Waititi je zpět v marvelovské franšíze s Thor: Láska jako hrom. Těšit se můžeš na mix hororu, romantiky, dramatu, ale také čisté komedie.  Jednou z úžasných vlastností filmů společnosti Marvel je jejich schopnost obsáhnout v rámci jediného filmu různé žánry, uvedl Waititi a dodal: Diváky to udržuje v napětí a postavy v rámci těchto různých žánrů pak působí pokaždé jinak. Když jsme přišli s nápadem na film Thor: Láska jako hrom, věděli jsme, že z něj budou fanoušci nadšení, a to v nemalé míře naznačuje, o čem ten film je.

Tenhle film se od těch předchozích liší tím, že jde v jádru o milostný příběh, prohlašuje vedoucí výroby Brian Chapek. V průběhu let jsme měli možnost sledovat, jak moc Thor dospěl. Po událostech filmu Avengers: Endgame jsme začínali být svědky toho, jak se jeho maska bezstarostnosti zvolna odkrývá. Začal vnímat jistou zodpovědnost za všechny lidi, o které během svého života přišel.

Téma lásky se nese celým filmem, ale Waititi se svým týmem rozhodně zajišťují i nemalou dávku hromů a bleskůNatalie Portman, která ztvárnila Jane Fosterovou ve filmech Thor z roku 2011 a Thor: Temný svět z roku 2013, byla ze svého návratu do filmového světa společnosti Marvel nadšená. Taika se zastavil přímo u mě doma, abychom si promluvili, protože jsem se nějakou dobu dění ve světě společnosti Marvel neúčastnila, vzpomíná Portman. Když mi vysvětloval, jak se Jane stane Thorem, bylo fascinující zvažovat, jaký by to mohl být zážitek. Práce na filmu byla opravdu vzrušující výzvou, protože byl velice improvizovaný a Taika vás neustále udržuje ve střehu.

Ve filmu společnosti Marvel Studios Thor: Láska jako hrom se bůh hromu, kterého ztvárňuje hollywoodský fešák Chris Hemsworth, vydává na pouť, která se nevyrovná žádné z těch, které musel dosud podstoupit – na pouť sebepoznání. Ale jeho úsilí překazí galaktický zabiják zvaný Gorr the God ButcherChristian Bale, jehož cílem je zlikvidovat všechny bohy. Aby si Thor s touto hrozbou poradil, povolá na pomoc královnu Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou bývalou přítelkyni Jane Fosterovou (Natalie Portman), která k jeho velkému překvapení vládne jeho magickým kladivem Mjolnirem a zastává úlohu Mocného Thora.

Společně se vydávají na dramatické vesmírné dobrodružství s cílem odhalit záhadu neustupující touhy po pomstě, která Gorra sžírá, a zastavit ho, dokud nebude pozdě.

Snímek Thor: Láska jako hrom do kin přichází již dne 6. července 2022.

Články, které by tě mohly zajímat