Právě vysíláme

Rozhodně to nepodcenila! Neuvěříte, co Zoë Kravitz dělala v rámci přípravy na roli Catwoman

7. března 2022 15:10
Rozhodně to nepodcenila! Neuvěříte, co Zoë Kravitz dělala v rámci přípravy na roli Catwoman

Zoë Kravitz prozradila, v čem mimo jiné spočívala její příprava na roli Catwoman v posledním Batmanovi s Robertem Pattinsonem v hlavní roli. Kritici považují její ztvárnění postavy za životní výkon.

Herečka Zoë Kravitz byla hostem nedávné show Jimmyho Fallona. Hlavním tématem rozhovoru byl samozřejmě Batman režiséra Matta Reevese s Robertem Pattinsonem v hlavní roli, kde herečka ztvárnila Catwoman.

Jimmy Fallon podotkl, že by při přípravě na ztvárnění takové postavy asi důkladně pozoroval chování koček, na což mu Kravitz odpověděla „Přesně to jsem také dělala.“ 

Moderátora to samozřejmě zaujalo, začal se proto vyptávat na detaily, třeba pití mléka z misky: „I to jsem dělala, ano. Jsem metodička,“ uvedla herečka. Co dalšího na kočkách vypozorovala? „Co mě také velmi zaujalo, je fakt, že nelze číst výrazy v jejich obličeji. Myslím, že proto jsou z nich lidé někdy vyděšení, protože se nedá odhadnout, co udělají.“

I díky důkladné přípravě herečka postavu ztvárnila fantasticky a kritici se jednomyslně shodují, že jde o její životní výkon.

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat