Právě vysíláme

Russell Crowe vyrazil v Karlových Varech do ulic. Obdivoval město a fotil se s fanoušky

29. června 2023 14:47
Russell Crowe vyrazil v Karlových Varech do ulic. Obdivoval město a fotil se s fanoušky

Australský herec a hudebník Russell Crowe dnes odpoledne přiletěl do Karlových Varů, kde si na zahájení filmového festivalu převezme Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Ještě předtím vyrazil do ulic obdivovat krásy města, kde ho zastihlo několik fanoušků. S nimi se rád vyfotil.

Na twitteru devětapadesátiletý Crowe ještě z letadla zachytil pohled na nedalekou Andělskou Horu s otázkou „Kde teď jsem?“. O chvíli později, když se ubytoval v Karlových Varech, poznamenal: „Můj Bože, Karlovy Vary jsou nádherné.“ Už dříve na svém účtu Crowe lákal i na koncert své kapely: „Toto je bezplatný koncert. Není potřeba žádný lístek. Poslední představení turné. Zvedni zadek a nasedni na autobus,“ napsal.

Ještě před samotným zahájením Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech vyrazil spolu s rodinou do ulic, aby si prohlédl krásy lázeňského města. Na požádání se fotil s fanoušky si jim rozdával autogramy, večer pak usedl v místní restauraci, kde se s blízkými najedl.

Herce Russella Crowea lidé uvidí v pátek před slavnostním zahájením festivalu na červeném koberci. Večer pak vystoupí s kapelou Indoor Garden Party před hotelem Thermal. Karlovarský festival uvede při příležitosti ocenění Russella Crowea historický dobrodružný snímek Petera Weira Master & Commander: Odvrácená strana světa (Master and Commander: The Far Side of the World), od jehož vzniku uplyne letos 20 let. Film byl oceněn dvěma Oscary a získal deset oscarových nominací, Russell Crowe byl za úlohu kapitána Aubreyho nominován na Zlatý glóbus.

Zdroj: redakce, ČTK

Články, které by tě mohly zajímat