Právě vysíláme

Ryan Gosling a Chris Evans míří do Česka. V Praze natočí nejdražší film Netflixu

20. března 2021 9:10
Ryan Gosling a Chris Evans míří do Česka. V Praze natočí nejdražší film Netflixu

V americkém Los Angeles se pomalu začíná natáčet chystaný thriller The Gray Man, ve kterém se hlavních rolí chopí Ryan Gosling a Chris Evans. A jak informoval server Variety, část snímku se bude natáčet také v Praze.

Chystaný thriller The Gray Man s hercem Ryanem Goslingem v hlavní roli bude dosud nejdražším filmem z produkce streamovací společnosti Netflix. Snímek bude vyprávět příběh zabijáka, který utekl ze služeb americké CIA. Kromě Goslinga a Evanse v něm účinkují například Jessica Henwick, Wagner Moura či Billy Bob Thornton.

Zčásti se bude film natáčet také v Praze. Režisérské duo bratrů Russoových chce využít temných pražských zákoutí. Do České republiky by se měl štáb přesunout koncem dubna. Místním partnerem při natáčení bude firma Stillking Films, která již dříve pracovala například na bondovce Casino Royale.

Kvůli současným pandemickým opatřením budou herci chráněni, aby se omezilo riziko nákazy. Potkat je tak v centru města bude téměř nemožné.

Předlohou pro scénář je stejnojmenná série knih spisovatele Marka Greanyho. Tvůrci filmu přitom doufají, že první snímek zaznamená úspěch, a umožní tak vznik několika dalších dílů filmového zpracování.

Zdroj: ČTK, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat