Právě vysíláme

Rychle a zběsile nekončí. Plánují se další dva díly a možná i návrat Dwayna Johnsona

15. května 2023 8:29
Rychle a zběsile nekončí. Plánují se další dva díly a možná i návrat Dwayna Johnsona

Dlouhá série filmů Rychle a zběsile rozděluje fanoušky do dvou táborů. Jedni si myslí, že deset filmů bohatě stačilo a příběh by se mohl konečně uzavřít, a druzí jsou spokojeni a hltají každý nový díl. A právě pro ně máme dobrou zprávu.

V Římě se konala slavnostní premiéra desátého dílu Rychle a zběsile. Samotný Vin Diesel před reportéry prozradil, že studio Universal chce natočit další dvě části. Akční série o rychlých autech se tedy jen tak nezbavíme.

Zajímavostí je i to, že by se do pokračování měl vrátit herec Dwayne Johnson alias The Rock Jak jistě víte, byl to právě on, který po osmé části uvedl, že se v pokračování již neobjeví. Jedním z důvodů byly velké rozpory s kolegou Vínem Dieselem. Tito dva slavní drsňáci si absolutně nepadli do noty a na place mezi nimi vznikaly velké konflikty. Později dokonce své společné scény točili každý zvlášť.

Nyní ovšem portál The Wrap informuje o tom, že v pottitulkové scéně se Rychle a zběsile 10 se Johnson znovu objeví. Portál spekuluje, že důvodem návratu může být hercův neúspěch v komiksovém světě DC. Film Black Adam totiž nesklidil úspěch, který se zprvu očekával a studio už s hercem nejspíš nepočítá. Jak bude návrat The Rocka do Rychle a zběsile vypadat?

Články, které by tě mohly zajímat