Právě vysíláme

S úžasnou adrenalinovou show plnou neuvěřitelných kaskadérských kousků přichází FAST & FURIOUS LIVE!

11. prosince 2017 13:30
S úžasnou adrenalinovou show plnou neuvěřitelných kaskadérských kousků přichází FAST & FURIOUS LIVE!

Jste fandové rychlých aut a odvážných kaskadérských kousků? Tak to máme něco právě pro vás! Fast Live Productions oznámila, že další zastávkou jejího světového turné se stává pražská O2 arena. Evropa 2 vás zve na vzrušující akce z této populární filmové ságy, které ožijí při jedinečné živé show 21 a 22. září příštího roku. To si nesmíte nechat ujít!

Rowland French, výkonný producent a umělecký ředitel projektu Fast & Furious Live, vzkazuje fanouškům: “Pracovali jsme na této show celá léta a proto jsme teď nesmírně šťastní, že vám můžeme prozradit: Vyjíždíme s Fast&Furious Live na světová podia. Kombinace neuvěřitelných kaskadérských kousků, při nichž řidiči překračují hranice možného i nemožného, speciálních efektů a nejmodernějších 3D projekcí činí z každého představení nezapomenutelný zážitek. Dvacet čtyři měst v devatenácti evropských zemích – a to je pro Fast & Furious Live teprve začátek.”

A co že nás tedy v září čeká?
Dvouhodinová, adrenalinem nabitá show plná na milimetr spočítaných kaskadérských kousků, které překonávají veškeré fyzikální zákony, má nakročeno k tomu stát se naprostou senzací mezi dosavadními živými halovými produkcemi. Představí se vám nejen ta nejoblíbenější filmová auta, ale díky nejmodernějším 3D projekčním technologiím i klíčové lokace a kultovní scény z celé filmové série, takže budete doslova vtaženi do fascinujícího světa Fast & Furious.

Plameny, které šlehají z výfuků tak, že se rozpaluje vzduch, automobilová akrobacie na takové úrovni, až se z ní tají dech, ta nejpokročilejší digitální projekční technika – to vše si diváci užijí z té nejtěsnější možné blízkosti, kdy se před jejich zraky bude střídat jedna filmová scéna za druhou. Samozřejmě nebudou chybět jak mnohá kultovní auta, na míru vyrobená přímo pro tuto filmovou ságu, tak dokonalé repliky těch největších diváckých favoritů, jako je např. Domův legendární Dodge Charger nebo slavný Flipcar z Fast & Furious 6. Nová show Fast & Furious Live slibuje fanouškům, že si díky ní na vlastní kůži prožijí ty nejzběsilejší scény z celé filmové série.

Tisíce špičkových světových kaskadérů a řidičů se ucházely o příležitost vystupovat v této show. Po mnoha náročných konkurzech se podařilo vybrat skupinu profesionálů, která v rámci příprav na světové turné prošla tvrdým 4-měsíčním výcvikovým kempem. Spolu s nimi tvoří kompletní tým i nejlepší současní parkouristé. Výsledné mezinárodní obsazení je zárukou toho, že si diváci budu moci vychutnat absolutně neuvěřitelné akce a kaskadérské kousky, které naživo nebyly nikdy dříve k vidění.

Evropské turné začíná nadupanou světovou premiérou v londýnské O2 Areně 19. ledna 2018 a pokračuje po největších a nejmodernějších halách celé Evropy, včetně pražské O2 areny (dále např. Belgie, Itálie, Rakousko, Německo, Nizozemí, Francie, Portugalsko, Španělsko, Švýcarsko, Švédsko, Norsko, Finsko, Dánsko či Velká Británie).

Informace o vstupenkách:
Vstupenky na Fast & Furious Live jsou v prodeji od 1. prosince 2017 (od 9:00) v síti Ticketportal. Ceny začínají na 1.150 Kč

Více info na www.fastandfuriouslive.com nebo www.jvagentura.cz

 

 

Články, které by tě mohly zajímat