Právě vysíláme

Sam a Dean Winchesterovi opět spolu. Setkají se v seriálu Walker

29. září 2021 14:10
Sam a Dean Winchesterovi opět spolu. Setkají se v seriálu Walker

Za několik týdnů tomu bude rok, co z obrazovek zmizel kultovní seriál Supernatural. Jared Padalecki a Jensen Ackles spolu natáčeli patnáct let, a tak není divu, že si je fanoušci oblíbili. Nyní se dvojice setká znovu, tentokrát ve Walkerovi.

Walker je rebootem původního seriálu Walker, Texas Ranger, který se vysílal v letech 1993 až 2001. Hlavní roli v něm hraje Jared Padalecki, který žil jako Cordell necelý rok v utajení, do kterého se přihlásil dobrovolně, protože se nedokázal vyrovnat s vraždou své manželky. Mezitím však ochladl vztah s jeho dětmi, s nimiž se opět snaží sblížit.

Na place se PadaleckiAcklesem potkají po více než roce. A Dean Winchester bude zase jednou Samovi říkat, co má dělat. Ackles se totiž ve Walkerovi neobjeví před kamerou, ale za ní. Bude režírovat sedmou epizodu druhé série.

Jak potvrdily stanice CW a CBS, Padalecki si přál svého parťáka na place už velmi dlouho. Údajně by ho rád také viděl před kamerou a znovu si s ním zahrál. Dokonce se objevily spekulace, že by k tomu mohlo dojít už nyní, potvrzena však doposud byla pouze Acklesova práce jako režiséra.

Články, které by tě mohly zajímat