Právě vysíláme

Samantha ze Sexu ve městě prodává luxusní chatu za 75 milionů

12. října 2020 14:10
Samantha ze Sexu ve městě prodává luxusní chatu za 75 milionů

Herečka Kim Cattrall, známá jako Samantha ze Sexu ve městě, prodává luxusní dům v Hamptons, který vlastnila 22 let.

Hollywoodská herečka chatu na pláži v East Hamptons koupila v roce 1998, ve stejném roce, kdy se poprvé objevila v seriálu Sex ve městě.

„Vždycky jsem chtěla klidný dům na pláži,“ řekla Cattrall, která také vlastní byt na Park Avenue na Manhattanu„Dům, který by měl být obnovitelný a snadno se udržoval, kde bych mohla mít soukromí a odpočívat. Můj domov byl moje svatyně.“

Nyní však má novou svatyni: dům na nábřeží na východním pobřeží ostrova Vancouver v Britské Kolumbii, který koupila v roce 2014. Herečka na ostrově vyrostla a v současnosti tam žije se svým partnerem Russellem Thomasem„Nyní tam trávíme více času, poblíž mé matky a rodiny,“ svěřila se Kim.

 

Kim koupila jednopodlažní dům u pláže na adrese 105 Gerard Drive za 10,5 miliónů Kč. Luxusní dům s krásným výhledem na oceán, krbem, terasou, vířivkou a dalšími benefity je nyní v nabídce za 75,2 milionů Kč. Interiér domu je vzdušný a světlý, převládá v něm bílá barva a dřevěné prvky.

 

Cattrall přiznala, že má „úžasné vzpomínky na život v Gerard Drive“. Zejména jí budou chybět procházky po okolí, setkání s přáteli a sledování červencového ohňostroje.

 

„Přemýšlela jsem o prodeji nemovitosti po svém rozvodu v roce 2004, ale prostě jsem nemohla – o 22 let později, je čas,“ uzavřela Kim.

Zdroj: People

Články, které by tě mohly zajímat