Právě vysíláme

Sandra Bullock přišla o životního partnera, podlehl nevyléčitelné nemoci

8. srpna 2023 12:10
Sandra Bullock přišla o životního partnera, podlehl nevyléčitelné nemoci

Dlouhé tři roky Sandra Bullock před veřejností skrývala, že její životní partner Bryan Randall trpí nevyléčitelnou nemocí. On sám si to přál. Zpráva o tom, že zemřel, tak veřejnost šokovala. Skonal o víkendu ve věku 57 let.

Herečka Sandra Bullock prožívá jedno z nejtěžších období ve svém životě. Přišla o životního partnera Bryana Randalla, se kterým randila dlouhých osm let. Zemřel o víkendu 5. srpna po dlouhém boji s ALS, tedy amyotrofickou laterální sklerózou. Pacienti trpící touto nemocí postupně ztrácí motoriku, v posledním stádiu už nemohou mluvit, polykat a bez pomocí přístrojů ani dýchat.

„Bryan si nepřál zveřejňovat, že touto nemocí trpí. My, co jsme se o něj starali, jsme se snažili ctít jeho přání a držet vše v tajnosti,“ stojí v tiskové zprávě, kterou zveřejnila jeho rodina. „Jsme neskutečně vděčni doktorům, kteří nám pomáhali bojovat s jeho nemocí, a také sestřičkám, které s námi v podstatě bydlely. Mnohdy s námi byli na úkor vlastní rodiny.“

Sandra Bullock a Bryan Randall se seznámili v roce 2015 na oslavě narozenin jejího syna Louise, kde byl muž jako fotograf. Později ve stejném roce se poprvé oficiálně na veřejnosti dvojice představila jako pár, a to na svatbě Jennifer Aniston a Justina Therouxe.  Spolu partneři vychovávali ještě hereččinu dceru Lailu a dceru Randalla z předchozího vztahu.

Články, které by tě mohly zajímat