Právě vysíláme

Sarah Jessica Parker je ráda, že se Kim Cattrall nezúčastnila pokračování Sexu ve městě. „Nebyla bych s tím v pohodě,“ řekla

6. února 2022 13:10
Sarah Jessica Parker je ráda, že se Kim Cattrall nezúčastnila pokračování Sexu ve městě. „Nebyla bych s tím v pohodě,“ řekla

Seriál Sex ve městě se po letech dočkal desetidílného pokračování pod názvem And Just Like That… Zúčastnili se jej téměř všechny hlavní postavy, fanoušci se však museli smířit například s absencí Kim Cattrall. Jak v nedávném rozhovoru uvedla Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessicu Parker a Kim Cattrall v jedné místnosti už asi nikdy neuvidíme. Atmosféra mezi nimi byla údajně napjatá už během natáčení původního seriálu Sex ve městě. Jakmile se vyply kamery, dvojice spolu nepromluvila ani slovo. „Byly na place jako dva alfasamci, od prvního dne to bylo nepohodlné,“ uvedl zdroj Dailymail.

Jejich vztah se vyostřil ještě před čtyřmi lety, kdy Parker kondolovala na twitteru Cattrall, jíž v té době zemřel mladší bratr. Seriálová Samantha Jones označila kolegyni za pokryteckou a krutou. „Přestaň využívat naši tragédii, abys obnovila svou image hodné holky,“ vzkázala jí.

Jak v rozhovoru pro Variety nyní uvedla Parker, je ráda, že se Cattrall pokračování Sexu ve městě nezúčastnila. „Nemyslím si, že bych s tím byla v pohodě. Je mezi námi spousta nepěkné historie,“ uvedla.

Scénáristé se s nepřítomností jedné z hlavní postav v pokračování nazvaném And Just Like That… vypořádali přestěhováním Samanthy do Londýna. Zatímco fyzicky v seriálu neúčinkovala, Carrie s ní několikrát komunikovala skrze SMS zprávy. V závěrečné epizodě se dvojice dokonce dohodla, že se sejde v Paříži a zajde si na koktejl.

Články, které by tě mohly zajímat