Právě vysíláme

Scarlett Johansson je dvojnásobnou maminkou. Miminko dostalo velmi netradiční jméno

19. srpna 2021 8:10
Scarlett Johansson je dvojnásobnou maminkou. Miminko dostalo velmi netradiční jméno

Scarlett Johansson alias Black Widow porodila druhé dítě. Populární herečka je provdaná za komika Colina Josta, ten prozradil pohlaví a jméno miminka.

Scarlett už má jednu dceru Rose, které je sedm let. V loňském roce se pak krásná herečka provdala za komika Colina, se kterým se seznámila při natáčení show Saturday Nigh Live.

 

Média začala spekulovat o tom, že je Scarlett těhotná minulý měsíc, kdy se herečka neúčastnila propagace k filmu Black WidowScarlett bude rodit brzy, s Colinem jsou nadšení,“ řekl neznámý zdroj pro web Page Six. Těhotenství se slavnému páru podařilo dlouho tajit, provalilo se až začátkem července a doposud ho nekomentovali.

Šťastní rodiče přivítali přírůstek do rodiny. Ve středu to jejich mluvčí potvrdil magazínu People. Krátce nato komik prozradil, že mají chlapečka a pochlubil se i jeho jménem.

„Dobře, dobře, máme miminko. Jeho jméno je Cosmo. Velmi ho milujeme,“ uvedl novopečený tatínek na Instagramu. „Oceníme dostatek soukromí,“ pokračoval a jako správný kolik si neodpustil vtípek na závěr: „Pro všechny obchodní nabídky kontaktujte našeho mluvčího.“ V příspěvku schválně označil svého kolegu Michaela Che ze Saturday Night Live Show. O fotografii chlapečka se Colin s fanoušky nepodělil.

Články, které by tě mohly zajímat