Právě vysíláme

Scénář k nástupci KAPITÁNA AMERIKY má napsat člověk, který stojí za trilogií JOHN WICK!

13. července 2019 10:10
Scénář k nástupci KAPITÁNA AMERIKY má napsat člověk, který stojí za trilogií JOHN WICK!

Jedním z následujících počinů od Marvelu, o kterých s jistotou víme, je také minisérie o Falconovi, tedy nástupci Kapitána Ameriky a jeho společníkovi Winter Soldierovi.

Marvel Cinematic Universe projde v post-Endgame fázi několika zásadními změnami. Jednu z nich představuje i fakt, že bude větší pozornost věnovaná seriálovým minisériím, které poběží na nové digitální platformě Disney+. Tyto minisérie by měly dějově navazovat na samostatné filmy, což se u dosavadních seriálů dělo jen velmi málo… Kinosnímkům se prý vyrovnají i ve výpravnosti.

Jednou z takových minisérií bude i Falcon a Winter Soldier,o druhém z nich víme, že v Avengers: Endgame převzal štít od Kapitána Ameriky, můžeme tedy čekat, že jeho osud v Marvel Universe bude ještě hodně zajímavý.

K tomu, aby taková série dopadla dobře samozřejmě potřebujete i zkušené tvůrce a Marvel to rozhodně nijak nepodceňuje. Víme, že bude režírovat Kari Skogland, která spolupracovala na několika dílech seriálu Příběh služebnice a má za sebou také několik filmů. Nyní se dozvídáme o dalším přírůstku do tvůrčího týmu, tím je Derek Kolstad. Člověk, který se podepsal pod scénářem k Johnu Wickovi, nejlepší akční sérii posledních let.

Vypadá to tedy, že slova Marvelu o kvalitě a důležitosti těchto sérií musíme brát vážně.

 

Zdroj: The Wrap

Články, které by tě mohly zajímat