Právě vysíláme

Šéf MARVELU potvrdil, že páté pokračování AVENGERS bude!

25. července 2019 11:10
Šéf MARVELU potvrdil, že páté pokračování AVENGERS bude!

Když se spustily závěrečné titulky snímku Avengers: The Endgame nezůstalo snad jedno oko suché. Loučení s partou superhrdinů nesli někteří fandové skutečně těžce a to hlavně proto, že mělo být definitivní.

Podle prezidenta společnosti Marvel, Kevina Feige, je ale načase odložit kapesníky i sentiment, protože nové, páté pokračování Avengers je už naplánované.

Po událostech, kterými končí Endgame, je posádka Avengers pochopitelně dost otřesena a na scénu tak podle šéfa filmového studia Marvel nastoupí množství nových postav.

Na otázku, zda již přemýšlel nad tím, jak bude team Avengers vypadat, Feige odpověděl: „Jistě, přemýšlel. Bude to hodně jiný team než ten, na jaký jsme zvyklí. O tom byla Endgame. Tohle bude odlišná inkarnace týmu s hrdiny, které už znáte, i s těmi, které jste zatím nepotkali.“

Pokud ale čekáte, že se pátí Avengers na scéně objeví v blízké budoucnosti, musíme vás zklamat. Feige napověděl, že fandové si budou muset pravděpodobně počkat až na Fázi pět, což v marvelovské řeči znamená více než dva roky, jelikož nedávno odtajněná Fáze čtyři zahrnuje plány snímků a seriálů do roku 2021.

Zdroj: LadBible.com

Články, které by tě mohly zajímat