Právě vysíláme

Seriál How I Met Your Father dostal zelenou, objednaných je deset epizod

22. dubna 2021 13:10
Seriál How I Met Your Father dostal zelenou, objednaných je deset epizod

O spin-offu seriálu How I Met Your Mother se spekuluje už dlouho. Zelenou však dostal až nyní, a tak se fanoušci sitcomu mohou těšit na další dávku zábavy v hlavní roli s Hilary Duff.

Seriál How I Met Your Mother běžel na televizních obrazovkách dlouhých patnáct let. Jeho poslední epizoda byla odvysílána v roce 2014 a od té doby se fanoušci nepřestávají ptát, zda tvůrci neplánují pokračování či spin-off úspěšné série.

20th Television vlastněná Disney nyní potvrdila, že se pokračování seriálu skutečně chystá. How I Met Your Father by se v dohledné době mělo objevit na streamovací společnosti Hulu. O produkci by se měli postarat Isaac Aptaker s Elizabeth Berger, kteří stojí za úspěšnými seriály This Is Us a Love, Victor, i tvůrci původní série Carter Bays a Craig Thomas.

V hlavní roli se představí Hilary Duff, která si střihne roli Sophie a bude hlavní vypravěčkou seriálu. Povídat bude divákům o tom, jak poznala otce svých dětí. „Ve své kariéře jsem si zahrála už spoustu nádherných rolí a těším se, až se ujmu Sophie. Jako velká fanynka How I Met Your Mother jsem poctěna tím, že mi Carter a Craig svěřili své dítě. Zároveň jsem ale trochu nervózní. Nemůžu se dočkat, až s nimi začnu pracovat,“ uvedla herečka, která na konci března porodila své třetí dítě.

První série má zatím objednaných deset epizod, zda jich vznikne více, bude záviset na jeho úspěchu u diváků. Kdo si v sitcomu zahraje spolu s Hilary Duff, zatím tvůrci neprozradili. S velkou pravděpodobností stále probíhají castingy.

Zdroj: Hollywood Reporter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat